Internetowa galeria prac jeszcze niedostępna

Upłynęło już kilkanaście dni od momentu rozstrzygnięcia V edycji Regionalnego Konkursu Plastycznego „Anioł na…”.   Podczas uroczystej gali finałowej poznaliśmy laureatów i wyróżnionych oraz mieliśmy okazję spotkać liczną grupę autorów anielskich wizerunków. Wiemy, że bardzo wielu z Was czeka na możliwość zobaczenia swoich aniołów w Internecie.

Planowaliśmy dziś umieścić na naszej stronie internetowej fotografie wszystkich prac konkursowych, ale z przyczyn technicznych okazało się to niemożliwe. Prosimy o jeszcze trochę cierpliwości. Galeria internetowa zostanie uruchomiona tak szybko, jak tylko będzie to możliwe. Za opóźnienie serdecznie przepraszamy.

Zapraszamy do odwiedzenia naszej strony za 2-3 dni. Mam nadzieję, że do tego czasu uporamy się z trudnościami.

Przypominamy, że do 10 stycznia 2017 roku w Miejskim Ośrodku Kultury w Bukownie trwa pokonkursowa wystawa prac. Zachęcamy do jej zobaczenia!