Anioły z Tucholi przybywają ostatnie!

Ostatnie anioły przyfrunęły do nas z Tucholi. Ich twórcami są Podopieczni Specjalnego Ośrodka Szkolno-Wychowaczego. Cieszymy się, że Tuchola przyłączyła się do naszego anielskiego konkurs!

Twórcom prac konkursowych oraz ich Opiekunom SERDECZNIE DZIĘKUJEMY!

RiAbRdLiL

Następni skrzydlaci goście już są z nami!

W dniu dzisiejszym poczta dostarczyła nam następne trzy przesyłki z pracami konkursowymi.

Tym razem anioły przybyły do nas z Zespołu Szkół Ogólnokształcących nr 5 w Sosnowcu, Szkoły Podstawowej nr 7 z Oddziałami Integracyjnymi im. Marii Skłodowskiej-Curie w Jaworznie oraz Specjalnego Ośrodka Szkolno-Wychowawczego im. Jana Pawła II w Jaworznie.

Twórcom prac konkursowych oraz ich Opiekunom SERDECZNIE DZIĘKUJEMY!

printout-clipart-free-angel-clipart-8

Kolejne anioły już są z nami!

Dziś mieliśmy znów powody do wielkiej radości.  Przybyły do nas anioły aż z pięciu miejsc!

Anielskie wizerunki zostały stworzone przez Uczestników ze Specjalnego Ośrodka Szkolno-Wychowawczego w Będzinie, Ośrodka Rehabilitacyjno-Edukacyjno-Wychowaczego w Wolbromiu, Szkoły Przysposabiającej do Pracy w Specjalnym Ośrodku Szkolno-Wychowawczym w Chrzanowie, Szkoły Podstawowej nr 3 z Oddziałami Integracyjnymi w Jaworznie oraz Szkoły Przysposabiającej do Pracy w Specjalnym Ośrodku Szkolno-Wychowawczym w Będzinie.

Twórcom prac konkursowych oraz ich Opiekunom serdecznie dziękujemy!free-angel-clipart_edited-1

Anioły przybywają całymi grupami!

Dzisiejszy dzień niezwykle mile nas zaskoczył, ponieważ przyleciało do nas bardzo wiele aniołów z różnych stron naszego regionu. Tak ogromnej grupy zupełnie się nie spodziewaliśmy! Wszystkie anioły witamy z radością!

Nasi skrzydlaci goście tym razem przybyli do nas z Zespołu Szkół i Placówek Specjalnych im. Marii Grzegorzewskiej w Zawierciu, Zespołu Szkół Specjalnych nr 6 w Dąbrowie Górniczej, Zespołu Szkół Specjalnych nr 2 w Sosnowcu, Zespołu Szkół Specjalnych nr 5  im. Jana Pawła II w Dąbrowie Górniczej, Gimnazjum z Oddziałami Integracyjnymi nr 1 w Olkuszu,  Gimnazjum w Specjalnym Ośrodku Szkolno-Wychowawczym w Chrzanowie oraz  Szkoły Podstawowej nr 9 w Specjalnym Ośrodku Szkolno-Wychowawczym w Chrzanowie.

Twórcom prac konkursowych oraz ich Opiekunom serdecznie dziękujemy!free-angel-clipart-11

Witamy anioły z Sosnowca!

Dzisiaj przyfrunęły do nas anioły z Sosnowca. Ich twórcami są Uczniowie Zespołu Szkół Specjalnych nr 4 w Sosnowcu oraz Uczniowie Zasadniczej Szkoły Zawodowej nr 2 i Zasadniczej Szkoły Zawodowej Specjalnej w Centrum Kształcenia Zawodowego i Ustawicznego w Sosnowcu.

Twórcom prac konkursowych oraz ich Opiekunom serdecznie dziękujemy!free-angel-clipart-10

Witamy pierwsze anioły!

W ubiegły piątek dotarły do nas pierwsze anielskie wizerunki. Zostały one przygotowane przez Podopiecznych Specjalnego Ośrodka Szkolno – Wychowawczego dla Dzieci Słabo Widzących i Niewidomych im. Zofii Książek-Bregułowej w Dąbrowie Górniczej oraz Uczniów ze Szkoły Podstawowej nr 38 w Sosnowcu.

Twórcom prac konkursowych oraz ich Opiekunom SERDECZNIE DZIĘKUJEMY!RiAbRdLiL