Anielski poniedziałek

Nowy tydzień rozpoczął się dla nas niezwykle miło. Przybyła do nas ogromna grupa aniołów z różnych stron. Wszystkie serdecznie witamy!

Tym razem prace konkursowe zostały wykonane przez Uczniów z Zespół Szkół Specjalnych w Czeladzi, Zespołu Szkół nr 1 w Bukownie, Szkoły Przysposabiającej do Pracy w Specjalnym Ośrodku Szkolno-Wychowawczym w Będzinie, Szkoły Podstawowej nr 2 z Oddziałami Integracyjnymi w Olkuszu, Gimnazjum z Oddziałami Integracyjnymi nr 1 w Olkuszu  oraz  Specjalnego Ośrodka Szkolno-Wychowawczego dla Dzieci i Młodzieży Niepełnosprawnej w Dąbrowie Górniczej.

free-angel-clipart_edited-1

Kolejne anioły wylądowały!

Dziś ponownie mamy powody do wielkiej radości. Przybyły do nas anioły aż z pięciu miejsc!

Prace konkursowe, które dziś do nas dotarły zostały stworzone przez Uczniów ze Specjalnego Ośrodka Szkolno-Wychowawczego im. Jana Pawła II w Jaworznie, Szkoły Podstawowej nr 38 w Zespole Szkół Ogólnokształcących nr 5 w Sosnowcu, Zespołu Szkolno-Przedszkolnego dla Dzieci Niesłyszących i Słabo Słyszących w Katowicach, Zespołu Szkół Specjalnych nr 2 w Sosnowcu oraz Zespołu Szkół nr 2 w Bukownie.

RiAbRdLiL

Anielskie „zatrzęsienie”

Dzisiejszy dzień przyniósł nam ogromnie miłe zaskoczenie, ponieważ przybyło do nas bardzo wiele aniołów. Skrzydlaci goście przywędrowali do nas z różnych stron naszego regionu. Takiej licznej grupy zupełnie się nie spodziewaliśmy! Wszystkie anioły witamy z wielką radością!

Nasi skrzydlaci goście tym razem przybyli do nas z Zespołu Szkół Specjalnych nr 4 w Sosnowcu, Gimnazjum w Specjalnym Ośrodku Szkolno-Wychowawczym w Chrzanowie, Szkoły Podstawowej nr 9 w Specjalnym Ośrodku Szkolno-Wychowawczym w Chrzanowie, Szkoły Przysposabiającej do Pracy w Specjalnym Ośrodku Szkolno-Wychowawczym w Chrzanowie, Szkoły Podstawowej nr 7 z Oddziałami Integracyjnymi w Jaworznie oraz Gimnazjum nr 8 w Zespole Szkół Ogólnokształcących nr 5 w Sosnowcu.  Ponownie także przybyły anioły ze Szkoły Podstawowej nr 3 z Oddziałami Integracyjnymi  Jaworznie.

christmas-angel-clip-art-BdcrgxMT9

Witamy anioły z Jaworzna i Wolbromia

Dzisiaj przyfrunęły do nas anioły z Jaworzna, których twórcami są Uczniowie Szkoły Podstawowej nr 3 z Oddziałami Integracyjnymi oraz anioły stworzone przez Podopiecznych Ośrodka Rewalidacyjno-Edukacyjno-Wychowawczego w Wolbromiu.

free-angel-clipart_edited-1

Pierwsze anioły przybyły z Zawiercia

Wczoraj dotarły do nas pierwsze prace konkursowe. Anielskie wizerunki  zostały przygotowane przez Uczniów Zespołu Szkół i Placówek Specjalnych im. Marii Grzegorzewskiej w Zawierciu.

Twórcom prac konkursowych oraz ich Opiekunce – p. Iwonie – SERDECZNIE DZIĘKUJEMY!

free-angel-clipart-10