Środa z aniołami!

Już środek tygodnia, a anioły ciągle nadlatują. Dzisiejsi goście przybyli do nas ze Specjalnego Ośrodka Szkolno-Wychowawczego w Jaworznie oraz Zespołu Szkolno-Przedszkolnego dla Dzieci Niesłyszących i Słabo Słyszących w Katowicach.

Wtorkowe anioły!

Dzisiejszy dzień dostarczył nam kolejną dawkę radości. Przywędrowały do nas anioły aż z 5 placówek!

Anielskie wizerunki zostały przygotowane przez Uczniów ze Specjalnego Ośrodka Szkolno-Wychowawczego w Chrzanowie, Specjalnego Ośrodka Szkolno-Wychowawczego w Tucholi, Zespołu Szkół Specjalnych w Czeladzi, Zespołu Szkolno-Przedszkolnego Integracyjnego nr 1 w Olkuszu oraz ze Szkoły Podstawowej nr 2 w Bukownie.

Twórcom prac konkursowych oraz ich Opiekunom serdecznie dziękujemy!

Jutro czekamy na kolejne anioły!

Choć dzisiaj mija termin zgłaszania prac konkursowych to jeszcze przez następne 2-3 dni będziemy czekać na kolejne anioły. Wynika to z faktu, iż dostaliśmy drogą telefoniczną kilka sygnałów, że są one w drodze. Mamy nadzieję, że szybko do nas dotrą i dołączą do tych, które już u nas zdążyły się rozgościć!

A więc czekamy z niecierpliwością na kolejnych anielskich gości!

Z aniołami zaczynamy tydzień!

Poniedziałek była dla nas niezwykle miłym dniem, gdyż właśnie dziś przyfrunęła do nas ogromna grupa aniołów!

Tym razem prace konkursowe zostały wykonane przez Uczniów ze Specjalnego Ośrodka Szkolno-Wychowawczego w Będzinie, Zespołu Szkolno-Przedszkolnego Integracyjnego nr 1 w Olkuszu, Centrum Kształcenia Zawodowego i Ustawicznego w Sosnowcu oraz  Zespołu Szkół i Placówek Specjalnych im. Marii Grzegorzewskiej w Zawierciu.

Twórcom prac konkursowych oraz ich Opiekunom serdecznie dziękujemy!

Piątek spod znaku anioła!

Piątek był dla nas niezwykle radosnym dniem, gdyż otrzymaliśmy anielskie wizerunki aż z pięciu placówek!

Prace konkursowe, które dziś do nas dotarły zostały stworzone przez Uczniów ze Specjalnego Ośrodka Szkolno-Wychowawczego nr 3 im. Kornela Makuszyńskiego w Krakowie, Szkoły Podstawowej nr 7 z Oddziałami Integracyjnymi w Jaworznie, Zespołu Szkół Ogólnokształcących nr 5 z Oddziałami Integracyjnymi i Specjalnymi w Sosnowcu oraz Ośrodka Rehabilitacyjno-Edukacyjno-Wychowawczego w Wolbromiu.

Ponownie także zawitały do nas anioły ze Szkoły Podstawowej nr 3 z Oddziałami Integracyjnymi  Jaworznie.

Twórcom prac konkursowych oraz ich Opiekunom serdecznie dziękujemy!

Jaworznickie anioły meldują się jako pierwsze!

Choć pozostało jeszcze prawie dwa tygodnie na dostarczenie prac konkursowych, już dziś dotarły do nas pierwsze anielskie wizerunki. Anioły zostały przygotowane przez Uczniów Szkoły Podstawowej nr 3 z Oddziałami Integracyjnymi w Jaworznie.